Kerstomaatjes gevuld met roomkaas pesto en pijnboompitten

Kerstomaatjes gevuld met roomkaas pesto en pijnboompitten

Smulweb imageSmulweb

Deze kerstomaatjes gevuld met roomkaas pesto en pijnboompitten zijn perfect voor bij de borrel. Hol de tomaatjes uit, meng de roomkaas met pesto en vul de tomaatjes. Garneer met drie pijnboompitten en geniet van de heerlijke smaakcombinaties.

15 min bereiden

borrel

12 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Kerstomaatjes gevuld met roomkaas pesto en pijnboompitten op tafel.

  1. Was de tomaatjes, halveer ze en hol ze uit met een theelepeltje. Laat ze goed uitlekken.
  2. Meng de roomkaas met pesto.
  3. Vul de tomaatjes met de pesto-roomkaas en garneer met 3 pijnboompitten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Sauzen