Gemarineerde speklapjes

Gemarineerde speklapjes

Smulweb imageSmulweb

Gemarineerde speklapjes zijn altijd lekker. Heerlijk gemarineerd in ketchup en kruiden. Hoe langer het trekt, hoe lekkerder ze worden. Snel en simpel.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gemarineerde speklapjes op tafel.

  1. Meng de ingrediënten voor de marinade goed en meng de speklappen erdoor.
  2. Laat de speklappen tenminste 1 uur marineren op een koele plaats.
  3. Laat nu de speklappen goed uitlekken en dep ze droog met keukenpapier.
  4. Bak de speklappen 4 minuten aan elke kant op hoog vuur. Let op dat het niet aanbrandt.
  5. Neem de speklappen uit de pan en roer de aanbaksels los met de marinade, de tomatenketchup en desgewenst een extra scheutje water.
  6. Warm de speklapjes op in de saus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Speklap