Salade met rucola sperziebonen en gedroogde tomaatjes

Salade met rucola sperziebonen en gedroogde tomaatjes

Smulweb imageSmulweb

Salade met knapperige sperziebonen en zongerijpte gedroogde tomaten met een lichte en frisse dressing van mosterd, honing en azijn. Ideaal als bijgerecht met familie barbecues en familie borrels.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Salade met rucola sperziebonen en gedroogde tomaatjes op tafel.

  1. Was de sperziebonen en kook ze beetgaar (circa 7 minuten).
  2. Maak een dressing van azijn, olie, mosterd, honing, peper en zout.
  3. Vermeng de dressing met de warme sperziebonen en laat het afkoelen.
  4. Pel het sjalotje en snipper deze. Was het lente-uitje en snijd deze in ringetjes. Was en laat de rucola goed uitlekken. Snijd de gedroogde tomaten in kleine stukjes.
  5. Meng de sperziebonen met de rucola, lente-uitjes, sjalotje en gedroogde tomaten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Rucola salade Sperziebonensalade