Garnalencocktail met mango

Garnalencocktail met mango

Smulweb imageSmulweb

Een feest op je bord! Een heerlijke garnalencocktail met mango, bleekselderij, bieslook en een verfrissende en romige dressing van crème fraîche, mayonaise, limoensap en sherry. Serveer de Hollandse garnalen in een glas of op een bedje van sla.

10 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Garnalencocktail met mango op tafel.

  1. Schil de mango. Halveer de vrucht, verwijder de pit en verdeel het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd de stengels bleekselderij in smalle boogjes.
  2. Schep de mango, bleekselderij en bieslook door de Hollandse garnalen.
  3. Meng voor de dressing creme fraiche, mayonaise, limoensap, sherry en versgemalen peper.
  4. Schik de blaadjes sla in coupes.
  5. Schep de dressing luchtig door de garnalencocktail, verdeel deze over de sla en garneer met plakjes citroen. Tip: Vervang mango door meloen, nectarine of perzik.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Mango