Romige spaghetti met gerookte zalm en paddenstoelen pasta

Romige spaghetti met gerookte zalm en paddenstoelen pasta

Smulweb imageSmulweb

Romige spaghetti met gerookte zalm, paddenstoelen en Noilly Prat-wijnsaus! Breng de saus op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Serveer gegarneerd met wat fijngehakte peterselie. Heerlijk!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(8)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Romige spaghetti met gerookte zalm en paddenstoelen pasta op tafel.

  1. Pel de sjalotjes en hak ze fijn. Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in stukken. Snijd de gerookte zalm in repen. Kook de spaghetti beetgaar.
  2. Verhit 1 eetlepel olie in een pan en bak de champignons hierin op hoog vuur gedurende 2 minuten. Haal de champignons uit de pan.
  3. Voeg de resterende olie toe en bak de zalm hierin gedurende ongeveer 2 minuten.
  4. Kook de sjalotjes in Noilly Prat of witte wijn op laag vuur tot bijna al het vocht verdwenen is.
  5. Voeg de room toe, breng het geheel aan de kook en breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
  6. Giet de spaghetti af en meng het met de roomsaus.
  7. Verdeel de spaghetti over voorverwarmde borden en bestrooi met zalm en champignons. Garneer met wat fijngehakte peterselie.
eet smakelijk