Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Romige spaghetti met gerookte zalm en paddenstoelen pasta op tafel.
- Pel de sjalotjes en hak ze fijn. Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in stukken. Snijd de gerookte zalm in repen. Kook de spaghetti beetgaar.
- Verhit 1 eetlepel olie in een pan en bak de champignons hierin op hoog vuur gedurende 2 minuten. Haal de champignons uit de pan.
- Voeg de resterende olie toe en bak de zalm hierin gedurende ongeveer 2 minuten.
- Kook de sjalotjes in Noilly Prat of witte wijn op laag vuur tot bijna al het vocht verdwenen is.
- Voeg de room toe, breng het geheel aan de kook en breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
- Giet de spaghetti af en meng het met de roomsaus.
- Verdeel de spaghetti over voorverwarmde borden en bestrooi met zalm en champignons. Garneer met wat fijngehakte peterselie.