Tapas van tomatenbrood met heerlijk serranoham

Tapas van tomatenbrood met heerlijk serranoham

Smulweb imageSmulweb

Lekkere, pittige tapas van tomatenbrood met Serranoham. De tomatenspread staat klaar in de koelkast. Rooster sneetjes stokbrood, schep de spread erop en beleg met stukjes ham. Ideaal voor bij de borrel!

15 min bereiden

borrel

6 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Tapas van tomatenbrood met heerlijk serranoham op tafel.

  1. Meng de tomaten, de fijngehakte teentjes knoflook, de olijfolie, peper en zout goed door elkaar. Bewaar in de koelkast.
  2. Rooster de sneetjes stokbrood.
  3. Schep wat van de tomatenspread op ieder stukje brood.
  4. Scheur de plakjes Serrano ham in stukjes en leg op ieder sneetje brood een stukje.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Tapas