Ovenschotel met gehakt eieren en knoflook

Ovenschotel met gehakt eieren en knoflook

Smulweb imageSmulweb

Een ovenschotel met gehakt, eieren en knoflook. Hard gekookte eieren in een tomatensaus met gehakt, ui en knoflook. Even afbakken in de oven en smullen maar. Serveer met rijst of aardappels.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Ovenschotel met gehakt eieren en knoflook op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Kook de eieren hard in ongeveer 10 minuten. Snijd ze doormidden en leg ze in een ingevette ovenschaal.
  3. Maak de ui schoon en snijd deze fijn. Verhit boter in een pan en bak de ui glazig. Pers de knoflook erboven uit en roer goed om.
  4. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Schep het ui- en gehaktmengsel over de eieren in de schaal.
  6. Giet de tomatensaus eroverheen en zet de schaal 25 minuten in de oven.
  7. Serveer met rijst of aardappels.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ovenschotel