Aardappelen met roomsaus

Aardappelen met roomsaus

Smulweb imageSmulweb

Aardappelen met een overheerlijke roomsaus. Na het snijden, schikken en schenken, de schotel de oven in en de roomsaus wordt nog rijker van smaak!

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Aardappelen met roomsaus op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Kook de aardappelen in 20 minuten gaar in water met zout. Giet ze af, laat ze afkoelen en snijd ze in plakjes.
  3. Smelt de boter, voeg de room toe en breng op smaak met zout en peper. Breng de saus al roerend aan de kook en laat even sudderen.
  4. Schik de aardappelen in een ovenvaste schotel, schenk de saus erover en zet de schotel een paar minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen