Lasagne met gehaktkaas ham uien en zo klaar

Lasagne met gehaktkaas ham uien en zo klaar

Smulweb imageSmulweb

Zet deze overheerlijke lasagne met gehakt, kaas, ham, uien en groenten binnen korte tijd op tafel. Bak het gehakt rul en voeg dit toe aan de tomatensaus met gestoofde uien en wortelen. Strooi kruiden in de saus en laat rustig pruttelen. Maak de bechamelsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng de lasagne op smaak met verschillende lagen groenten, lasagnebladen en saus.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Lasagne met gehaktkaas ham uien en zo klaar op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de paprika, de worteltjes en de champignons in dunne plakjes. Snipper de ui en de knoflookteentjes.
  2. Doe een dun bodempje olijfolie in een grote kookpan en fruit hierin de ui en de worteltjes. Voeg de knoflook toe als de ui glazig is.
  3. Doe de gepureerde tomaten erbij en laat dit langzaam koken. Af en toe even roeren.
  4. Bak het gehakt zonder boter rul en gaar en doe dit dan bij de saus.
  5. Strooi de Italiaanse kruiden, een snufje nootmuskaat, peper en zout in de saus en laat dit een uurtje zachtjes onder af en toe roeren pruttelen. Voeg als de saus te dik wordt een beetje water toe.
  6. Maak de bechamelsaus volgens de aanwijzing op de verpakking.
  7. Neem een ovenschaal en begin met een laagje saus met hier en daar een beetje bechamelsaus, plakjes kaas, plakjes ham, beetje paprika en plakjes champignons en de lasagne bladen. Herhaal dit. Als laatste een laag saus.
  8. De saus is het lekkerste als je het een dag van tevoren maakt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Vlees Groente Ui