Mosterdsoep

Mosterdsoep

Smulweb imageSmulweb

Verwarmende mosterdsoep met een pittige twist van garam massala. Een rijke soep van ui, sherry, bouillon, slagroom en mosterd. Perfect voor koude dagen en zo makkelijk om te bereiden!

45 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Mosterdsoep op tafel.

  1. Bak het uitje in de boter glazig met de garam massala. Voeg de bloem toe en roer goed door.
  2. Voeg geleidelijk de sherry en daarna de bouillon toe, terwijl je blijft roeren. Laat zachtjes koken.
  3. Zeef de soep.
  4. Meng de slagroom door de soep en breng op smaak met zout en peper.
  5. Klop de eierdooiers romig en voeg de mosterd toe. Voeg dit beetje bij beetje toe aan de soep terwijl je blijft roeren.
  6. Haal de soep van de warmtebron zodra deze iets is gebonden. Laat de soep niet meer koken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep