- 800 g Zeewolffilet
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Zeewolfpotje met broccoli en tomaat op tafel.
- Laat de vis oppervlakkig ontdooien, zodat u de filets in porties kan snijden.
- Haal de broccoli een half uur vooraf uit de diepvriezer, zodat u de roosjes in kleinere stukjes kan snijden.
- Verhit 2 eetlepels boter in een brede pan en leg er de stukken vis in. Laat 1 minuut bakken en draai om.
- Voeg de broccoliroosjes toe en verkruimel er het bouillonblokje over. Giet de melk erbij en kruid met paprikapoeder, peper en zout.
- Dek af en laat 10 minuten zachtjes sudderen. Voeg de diepgevroren tomatenblokjes toe en laat weer even aan de kook komen. Schep de stukken vis uit de pan en hou deze warm.
- Giet de bereiding door een zeef en vang het kookvocht op.
- Smelt 3 eetlepels boter in een kookpot en roer er de bloem door. Laat even op het vuur en giet er geleidelijk het kookvocht door, tot u een smeuige saus bekomt.
- Schep er voorzichtig de groenten door en warm even op.