- 3 el Vloeibare margarine
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Lenterisotto met groene asperges op tafel.
- Snijd de onderkant van de asperges af en snijd de asperges in stukjes van 2 cm. Houd de punten apart. Kook de aspergestukjes (zonder de punten) in 8 minuten gaar.
- Verwarm in een grote (hapjes)pan de margarine. Pers de knoflook erbij. Pel en snipper de ui en voeg in de pan toe. Voeg na 3 minuten de risottorijst en de aspergepunten toe en roer alles goed door.
- Voeg de wijn toe en laat de rijst de wijn volledig opnemen. Voeg beetje bij beetje bouillon toe, onder voortdurend roeren, MAAR wacht met toevoegen tot de vorige hoeveelheid bouillon is opgenomen.
- Voeg de gekookte aspergestukjes toe na de laatste hoeveelheid bouillon. Breng het geheel op smaak met verse peper en zout.
- Meng tenslotte de Parmezaanse kaas door de risottoschotel.