Gemarineerde abrikozen gevuld met roomkaas

Gemarineerde abrikozen gevuld met roomkaas

Smulweb imageSmulweb

Een feestelijke snack die binnen 15 minuten klaar is! Sappige abrikozen in een frisse sinaasappel-cointreau marinade, gevuld met roomkaas en gegarneerd met een knapperige amandel.

15 min bereiden

borrel

16 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 2 el Cointreau

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gemarineerde abrikozen gevuld met roomkaas op tafel.

  1. Open de abrikozen.
  2. Meng het sinaasappelsap en de cointreau en marineer de abrikozen hierin gedurende 1 uur (langer is nog lekkerder).
  3. Spuit in elke abrikoos wat roomkaas.
  4. Garneer eventueel met een witte amandel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Kaas Abrikozen