Bladerdeeghapjes met serranoham

Bladerdeeghapjes met serranoham

Smulweb imageSmulweb

Bladerdeeghapjes met serranoham en geitenkaas, daar zegt niemand nee tegen. Het bladerdeeg wordt gevuld met pesto, serranoham en geitenkaas, en daarna opgerold en in plakjes gesneden. Even in de oven afbakken en smullen maar!

15 min bereiden

borrel

30 personen

voedingswaarde onbekend

(9)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Bladerdeeghapjes met serranoham op tafel.

  1. Laat het bladerdeeg ontdooien. Bestrijk de plakken dun met pesto. Leg de plakken ham erop en strooi er dan een dun laagje geitenkaas op (hou wat over voor de afwerking!).
  2. Rol het deeg strak op en plak het randje dicht met wat water. Leg de rolletjes een uurtje in de koelkast.
  3. Verwarm de oven voor op 225 graden. Snij de rolletjes in plakjes van 1 1/2 cm. en leg deze plat op een ingevet bakblik.
  4. Bestrijk ze dun met wat olijfolie en bestrooi met de rest van de geraspte geitenkaas.
  5. Bak 10-12 minuten tot ze goudbruin zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Vlees Bladerdeeg