Zalm in honing-mosterdsaus

Zalm in honing-mosterdsaus

Smulweb imageSmulweb

Met dit recept voor zalm in honing-mosterdsaus stem je je tafelgasten gegarandeerd gelukkig. Je bereidt de zalm in de oven, dus je hebt lekker je handen vrij voor de rest van de maaltijd. In minder dan een half uurtje is dit gerecht klaar.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(4)

  • 4 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Zalm in honing-mosterdsaus op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Maak een sausje van de honing, mosterd, tijm en cayennepeper.
  2. Leg de zalm in een ovenschaal en giet het sausje eroverheen. Snipper de ui en strooi over de zalm.
  3. Zet de schaal onafgedekt in de oven en bak gedurende 20 minuten. Klaar is je zalm in honing-mosterdsaus.
eet smakelijk