- 400 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Goulash op tafel.
- Smelt de boter in een braadpan en laat uitbruisen tot het lichtbruin is.
- Bak het vlees op hoog vuur rondom bruin en haal het met een schuimspaan uit de pan.
- Voeg de uien, knoflook en fijn gesneden paprika toe en laat 5 minuten meebakken.
- Voeg de bouillon, paprikapoeder, chilipoeder, tijm en vlees toe en laat alles minimaal 90 minuten op sudderstand langzaam gaar worden.
- Verwijder de takjes tijm en voeg daarna de tomatenpuree toe en laat deze 5 minuten doorkoken.
- Klop de bloem door de crème fraîche. Giet iets van de hete saus bij het bloem/crème-mengsel om er al roerende een gladde saus van te maken. Voeg dit bij het vleesmengsel en roer snel om en laat nog eens 5 minuten zachtjes koken.
- Serveer met macaroni of rijst.