Varkenshaasje met mangochutney

Varkenshaasje met mangochutney

Smulweb imageSmulweb

Een perfecte combinatie van zoet en hartig, heerlijke varkenshaasje met een verrassende chutney van mango, gedroogde abrikozen en frisse ui en bosui, geserveerd met een saus van bouillon en azijn.

25 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Varkenshaasje met mangochutney op tafel.

  1. Bak de varkenshaas in de boter aan alle kanten bruin en gaar naar wens. Haal de varkenshaas uit de pan en houd ze warm.
  2. Fruit de ui gedurende 5 minuten in het bakvet. Voeg de gedroogde abrikozen en mangostukjes toe. Bak al omscheppend 3 minuten mee.
  3. Schenk de bouillon en azijn erbij en breng alles aan de kook. Laat het vocht op hoog vuur inkoken.
  4. Schep de bosui erdoor en breng de chutney op smaak met peper en zout.
  5. Snijd de varkenshaas in plakjes en serveer ze met de chutney.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Fruit Soep Sauzen Kruiden Abrikozen