Mexicaans stoofpotje met vegetarische balletjes

Mexicaans stoofpotje met vegetarische balletjes

Smulweb imageSmulweb

Een pittig Mexicaans stoofpotje waar je vegetarische balletjes en witte bonen vindt, op smaak gebracht met paprika-en kerriepoeder. Het stoofpotje is goed gekruid en kan gecombineerd worden met rijst. Ready to serve in 30 minuten.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Mexicaans stoofpotje met vegetarische balletjes op tafel.

  1. Laat de vegetarische balletjes oppervlakkig ontdooien en laat de witte bonen uitlekken. Hak intussen de peterselie en koriander fijn en snipper de ui.
  2. Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) en giet af.
  3. Verhit olijfolie in een kookpot en stoof de fijngesnipperde ui glazig. Voeg de uitgelekte bonen en de tomatenblokjes toe.
  4. Voeg de vegetarische balletjes toe en kruid met paprika- en kerriepoeder, peper en zout. Laat ± 6 min sudderen.
  5. Bestrooi met 3/4 van de fijngesnipperde koriander en peterselie en meng door elkaar.
  6. Serveer de rijst met de balletjes en bestrooi met de rest van de verse kruiden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje