Mexicaanse burgers

Mexicaanse burgers

Smulweb imageSmulweb

Deze Mexicaanse burgers hebben een kick! Met gehakt, knoflook, chili, koriander, peterselie, komijnzaadpoeder, pimenton en kruiden, zijn ze perfect voor de barbecue. Een broodje, wat cheddarkaas, mayonaise en chilisaus, avocado, bosui, en jalapeños erbij en de smaakpapillen gaan los!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 88 g Cheddar red kaas
  • 2 Avocado

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Mexicaanse burgers op tafel.

  1. Meng voor de hamburgers het gehakt, knoflook, chili, koriander, peterselie, komijnzaadpoeder, pimenton, het eitje, bloem en een beetje peper en zout met elkaar in een beslagkom.
  2. Bak de hamburgers 2 minuten aan elke kant op hoog vuur in een beetje olie. Leg nadat 1 kant gebakken is hier de plakjes cheddarkaas op zodat deze kan smelten.
  3. Grill ondertussen de opengesneden hamburgerbroodjes in de grillpan.
  4. Meng dan de mayonaise en chilisaus met elkaar en smeer hier de gegrilde broodjes mee in.
  5. Leg de hamburgers op de broodjes en maak af met de avocado, bosui, overige kruiden en jalapeños.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees