- 200 g Spinazie gekookt
- 0.25 Rode peper
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Kip en bacon pasta met spinazie en tomaten in een romige knoflooksaus op tafel.
- Bestrooi de kip met paprikapoeder, Italiaanse kruiden en peper en zout.
- Bak de kip bruin en gaar in hete olijfolie en haal uit de pan.
- Voeg de tomaten, spinazie, knoflook, rode pepertjes, 1/3 van de kip en de helft van de bacon toe aan de pan.
- Schenk de room erover en breng aan de kook. Voeg dan de Parmezaan toe.
- Zet het vuur laag, roer tot de kaas is gesmolten en haal de pan van het vuur.
- Voeg eventueel nog meer rode pepertjes toe.
- Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking en voeg toe aan de pan.
- Voeg de rest van de kip en de bacon toe.
- Bestrooi na het opdienen met de Parmezaanse kaas.