Goulash uit de oven a la marja

Goulash uit de oven a la marja

Smulweb imageSmulweb

Proef Hongarije met deze smakelijke Goulash uit de oven a la marja. Mals riblapvlees gegaard in kruidige paprikasaus. Afgemaakt met ui, paprika en knoflook. Zet het vlees 2 uur in de oven en geniet van de heerlijk geuren. Serveer de volgende dag als lunch of diner.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 ml Water
  • 1 el Vloeibare margarine

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Goulash uit de oven a la marja op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 150 graden (zonder hete lucht).
  2. Snijd de riblap in dobbelstenen en bak deze met wat croma aan in een braadpan met deksel die in de oven kan.
  3. Snijd de ui, paprika en knoflook in niet te kleine stukjes. Bak dit ook met wat croma in een koekenpan glazig.
  4. Voeg paprikapoeder en ketchup toe aan het vlees en roer het even door. Laat dit even pruttelen. Voeg peper, zout en het uienmengsel toe en een kopje water.
  5. Doe de deksel op de pan en zet de pan in de oven. Laat het 2 uur in de oven staan en verlaag daarna de temperatuur naar 120 graden.
  6. Doe na een uur de oven uit en laat de pan afkoelen in de oven.
  7. De volgende dag de goulash gewoon op het vuur opwarmen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje