Hollandse nasi goreng

Hollandse nasi goreng

Smulweb imageSmulweb

Jazeker, ga voor de Hollandse nasi goreng! Ei, ui, knoflook, vlees, groenten, ei, rijst en ketjap! Een maaltijd bomvol smaak, en met de spicy twist van sambal en selderij ben jij helemaal klaar om te genieten.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Hollandse nasi goreng op tafel.

  1. Klop de eieren los met een scheutje water.
  2. Laat de omelet in een kleine, licht ingevette koekenpan op een laag vuur stollen. Rol de omelet op en snijd ze in smalle reepjes.
  3. Verhit de olie in een wok of grote koekenpan. Fruit de fijngesnipperde ui en knoflook met de sambal. Voeg het vlees toe en laat dat al roerbakkend garen. Bak de groenten en de peper een paar minuten mee.
  4. Werk er dan in delen de koude rijst doorheen. Laat de nasi goreng door en door heet worden.
  5. Breng de nasi goreng op smaak met ketjap, voeg de reepjes omelet toe en strooi er het fijngeknipte selderijblad overheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst Nasi goreng