- 100 g Jumbo espresso oploskoffie
- 25 ml Tia Maria
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Kruidnoten tiramisu op tafel.
- Zet sterke koffie (of espresso), laat deze afkoelen en doe de likeur erdoorheen.
- Klop de slagroom met de suiker lobbig (half stijf) en meng er de mascarpone doorheen. Roer het geheel mooi glad.
- Zet de glaasjes (of schaal) klaar en begin een gedeelte van de kruidnoten in de koffie te dopen. Laat de vloeistof heel even intrekken en doe de kruidnootjes op de bodem van de glaasjes.
- Doe er een schep van het slagroom/mascarpone mengsel overheen, herhaal weer met kruidnootjes enz.
- Strooi een beetje cacao over de bovenste laag en garneer met enkele kruidnootjes en een paar blaadjes verse munt.
- Je kunt het in de koelkast zetten tot gebruik, maar je kunt het ook meteen serveren.