- 6 g Jumbo Dille Vers 15g
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Mini tortilla hapjes met gerookte zalm op tafel.
- Leg de mini tortilla's op het werkblad en smeer er de roomkaas op. Leg op elke tortilla 3 plakjes gerookte zalm, besprenkel dun met de kappertjes en de dille en knijp er wat citroensap over uit. Rol elke tortilla nu strak op, zet even vast met een cocktailprikker, leg op een schaal, dek af met plastic afdekfolie en laat een uurtje opstijven in de koelkast.
- Snijd dunne plakjes komkommer met en diameter van een paar centimeter en leg op een mooie schaal of op een plateau van leisteen.
- Haal gevulde tortilla's uit de koelkast en snijd ze met een scherp koksmes in plakjes van 3 centimeter, leg op de komkommer en serveer op kamertemperatuur.
- Variantietip: vervang kappertjes ook eens door geraspte rettich. Zalm en rettich zijn goede vriendjes van elkaar en zo heb je weer een ander heerlijk smaakje.