Cubaanse gehaktschotel picadillo

Cubaanse gehaktschotel picadillo

Smulweb imageSmulweb

Deze Cubaanse gehaktschotel picadillo zit boordevol smaken door toevoeging van tomaat, olijven, rozijnen, komijn en koriander. Serveer met rijst en een frisse salade.

25 min bereiden

hoofdgerecht

8 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Cubaanse gehaktschotel picadillo op tafel.

  1. Snijd de paprika's en tomaten in stukjes, hak de ui en koriander grof en snijd de knoflook en peper fijn. Laat de pitjes in de peper zitten.
  2. Verhit olie in een pan en fruit de ui, paprika, pepertje en knoflook een paar minuten aan.
  3. Voeg gehakt toe en roerbak het gaar.
  4. Voeg tomaten, rozijnen, tomatenpuree, komijn, oregano, peper, zout en wijn toe. Schep alles door elkaar en laat het 20 minuten zachtjes sudderen zonder deksel.
  5. Voeg de olijven en koriander toe en laat het nog een paar minuten meewarmen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst