Geroosterde pittige kikkererwten

Geroosterde pittige kikkererwten

Smulweb imageSmulweb

Lekker verantwoord snacken met deze pittige geroosterde kikkererwten. De kikkererwten worden krokant en heerlijk gekruid door paprikapoeder, knoflook en komijn.

25 min bereiden

borrel

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Geroosterde pittige kikkererwten op tafel.

  1. Was het blikje kikkererwten onder warm water. Maak zachtjes de velletjes los en verwijder deze. Droog ze met keukenpapier.
  2. Doe wat olijfolie en zout in een ovenschaal en meng goed (met een lepel of met de hand).
  3. Bak de kikkererwten gedurende 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden Celsius. Schud de ovenschaal twee keer tussendoor om.
  4. Voeg direct na het bakken de kruiden toe aan de kikkererwten en schud om.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente