Italiaanse salade met rosbief

Italiaanse salade met rosbief

Smulweb imageSmulweb

Een italiaanse salade met rosbief: krokante ciabatta, knapperige slamelange en een vinaigrette van mosterd en olijfolie. Versierd met bosui, cherrytomaatjes, pijnboompitten en kaaskrullen. Serveer met heerlijk gebakken rosbief. Buon appetito!

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Italiaanse salade met rosbief op tafel.

  1. Bak de ciabatta volgens de aanwijzingen op de verpakking lichtbruin en krokant.
  2. Klop intussen een vinaigrette van de azijn, olijfolie, mosterd, suiker en zout en peper naar smaak.
  3. Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en schud ze op een bord.
  4. Verdeel de slamelange over 4 borden. Besprenkel met de balsamicovinaigrette.
  5. Leg de rosbief op de salade. Verdeel er de tomaatjes, bosui en pijnboompitten over.
  6. Schaaf met een dunschiller mooie krullen van de kaas boven de salade.
  7. Serveer met de ciabatta.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Italiaanse salade