King prawns in pittige sojasaus

King prawns in pittige sojasaus

Smulweb imageSmulweb

Laat je smaakpapillen tintelen met deze king prawns in pittige sojasaus. Ongepelde garnalen gebakken in olie en omgekeerd tot perfectie. Geserveerd met een speciale zelfgemaakte sojasaus en gegarneerd met koriander en bieslook. Kortom, dit gerecht is een smaaksensatie.

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 7.5 g Koriander
  • 10 g Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke King prawns in pittige sojasaus op tafel.

  1. Doe alle ingrediënten voor de pittige sojasaus in een kom en meng ze goed door elkaar.
  2. Halveer daarna de ongepelde garnalen in de lengte. Verhit de olie in een pan en bak de garnalen met de schaalkant naar beneden. Gebruik een spatel om de garnalen om te draaien en aan de andere kant te bakken.
  3. Voeg de pittige sojasaus toe en beweeg de pan heen en weer tot het een beetje is ingekookt.
  4. Verdeel de garnalen daarna op een bord en giet de saus eruit de pan overheen. Garneer met koriander en bieslook en kruid met peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen