Romige bacon-champignon-tijm kip

Romige bacon-champignon-tijm kip

Smulweb imageSmulweb

Een overheerlijke combinatie van romige en zoute smaken, champignons, bacon en kip met de heerlijkste Italiaanse kruiden. Dit gerecht is simpel te maken en zit barstensvol smaak.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 el Tijm vers

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Romige bacon-champignon-tijm kip op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden en verhit de olie in een grote koekenpan.
  2. Voeg de kip toe en breng op smaak met Italiaanse kruiden, zout en peper.
  3. Bak de kip rondom bruin en zet de koekenpan vervolgens 20 minuten in de oven.
  4. Verwijder de kip uit de pan en zet apart.
  5. Voeg olijfolie toe en bak de champignons tot ze zacht zijn.
  6. Voeg vervolgens de bacon, slagroom, zout, peper, knoflookpoeder en tijm toe.
  7. Laat zachtjes pruttelen tot de saus wat dikker wordt.
  8. Voeg vervolgens de kip toe en breng de saus op temperatuur.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte