Hartige taart met gehakt

Hartige taart met gehakt

Smulweb imageSmulweb

Deze hartige taart met gehakt is te lekker om te moeten delen. Gevuld met paprika, rode peper, tomatenpuree en geserveerd met een dun laagje paneermeel. Kruiden, water en melk toevoegen, even mixen en 35 min in de oven. Laat het genieten maar beginnen!

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Basilicum
  • 0.5 el Tijm vers
  • 100 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Hartige taart met gehakt op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Snijd de ui, rode peper en paprika in stukjes. Giet een scheutje olie in een pan en bak het gehakt rul. Voeg vervolgens de ui, rode peper, paprika en de kruiden toe. Voeg na 2-3 minuten de tomatenpuree toe en bak deze 1 minuut mee. Voeg vervolgens het water toe en laat het geheel nog een paar minuutjes warmen.
  3. Bedek een (spring)vorm met het bladerdeeg. Prik wat gaatjes in de bodem. Verdeel een dun laagje paneermeel over het bladerdeeg.
  4. Meng in een grote kom de eieren met de melk. Voeg daarna het gehaktmengsel en de pijnboompitten toe en meng alles kort door elkaar. Schep het geheel over de bladerdeegbodem.
  5. Verdeel als laatste wat geraspte kaas over het geheel.
  6. Zet de hartige taart voor ongeveer 35 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Hartige taart gehakt