Knapperig gebakken aardappeltjes met paprika tomaat ui en rucola

Knapperig gebakken aardappeltjes met paprika tomaat ui en rucola

Smulweb imageSmulweb

Knapperig gebakken aardappeltjes met paprika tomaat ui en rucola. Een smaakvolle, makkelijke en vegetarische maaltijd. Met de mix van kruiden, zachte tomaat en ui, knapperige aardappeltjes en pittige rucola waant u zich in Italië.

15 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Knapperig gebakken aardappeltjes met paprika tomaat ui en rucola op tafel.

  1. Kook de aardappelen met schil beetgaar. Laat ze afkoelen.
  2. Pel de aardappelen en snijd ze in blokjes.
  3. Verhit de olie in de koekenpan. Bak hierin de aardappelblokjes knapperig en bruin. Haal ze uit de pan en zet ze even apart.
  4. Bak in het overgebleven vet de uisnippers glazig. Voeg de blokjes tomaat en de paprikablokjes toe en bak 2 minuten mee.
  5. Doe nu de aardappels weer in de pan. Schep alles goed om.
  6. Maak op smaak met peper, zout, paprikapoeder en wat balsamico-azijn.
  7. Voeg vlak voor het opdienen de rucola toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paprika Ui Sla Rucola