Nachoschotel

Nachoschotel

Smulweb imageSmulweb

Lekker cheesy en vol smaken deze overheerlijke nachoschotel. Naast de tortillachips ook gevuld met champs, jalapenopeper, gehakt, tomaat en paprika. Een ideale snack voor tijdens het borrelen!

45 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Geraspte cheddar

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Nachoschotel op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Verhit olie of boter in een hapjespan of wok. Fruit de uien en bak het gehakt rul. Voeg de champignons toe en als laatste de in blokjes gesneden jalapenopepers. Zorg dat het gehakt goed gebakken is.
  3. Snijd de tomaten in blokjes, de cheddar in reepjes en de paprika klein en schep om en om in een grote schaal. Voeg 150 gram geraspte kaas toe aan het mengsel.
  4. Wanneer het gehakt goed gebakken is, schep je het bij het geheel en voeg je 3 à 4 eetlepels cajunkruiden toe. Roer alles goed door.
  5. Neem de tortillachips en verdeel dit over de schaal. Verdeel als laatste nog wat geraspte kaas over het geheel.
  6. Schuif de schotel in de oven en bak het in ongeveer 15 minuten af zodat de kaas lekker gesmolten is.
  7. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Mexicaans