Zuid-afrikaans duitse aardappelsalade

Zuid-afrikaans duitse aardappelsalade

Smulweb imageSmulweb

Een Zuid-Afrikaanse twist aan de Duitse aardappelsalade. Knapperige spekjes, gekarameliseerde ui en een dressing van mayonaise, mosterd, gecondenseerde melk en feta, die samenkomen met de aardappelblokjes. Laat het mengsel een half uur staan om alle smaken te laten mengen.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 15 g Gecondenseerde melk

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Zuid-afrikaans duitse aardappelsalade op tafel.

  1. Kook aardappelblokjes gaar, maar niet tot pap.
  2. Bak spekjes knapperig en haal ze uit de pan.
  3. Bak in het vet de ui en suiker tot het wat gekarameliseerd is.
  4. Meng de aardappel, ui en spek en laat het afkoelen.
  5. Meng de mayonaise, mosterd, gecondenseerde melk en feta en roer het door het koude aardappelmengsel.
  6. Laat het mengsel een half uur staan, zodat de smaken goed kunnen mengen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Aardappelsalade Duitse aardappelsalade