Portobello-champignons gevuld met gehakt pijnboompitten en zuiderse kruiden

Portobello-champignons gevuld met gehakt pijnboompitten en zuiderse kruiden

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke portobello-champignons gevuld met gehakt, pijnboompitten en zuiderse kruiden. De Solo-kruidentopping geeft een extra smaakvolle boost aan elk hapje! Perfect om te bereiden op de barbecue.

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Jumbo Tijm
  • 4 Portobello

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Portobello-champignons gevuld met gehakt pijnboompitten en zuiderse kruiden op tafel.

  1. Bereid de Solo-kruidentopping door de boter in een kom te doen. Pel en snipper de knoflook en hak de peterselie fijn. Voeg ze toe aan de Solo en meng alles goed met een vork. Kruid met peper en grof zeezout.
  2. Doe het gehakt in een kom. Ris de tijm- en rozemarijnblaadjes van de takjes, hak ze fijn met een scherp mes en meng ze onder het gehakt.
  3. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan en voeg ze toe aan het gehakt. Pel en snipper de sjalot fijn en meng hem samen met het ei onder het gehakt. Roer goed om en kruid af met peper en zout.
  4. Borstel de champignons schoon en verwijder de steeltjes. Wrijf elk champignonhoedje in met Solo vloeibaar. Schik ze met de uitholling naar boven op een schaal en verdeel er het gehaktmengsel over.
  5. Laat de champignons op een matig hete barbecue in twintig minuutjes gaarbakken.
  6. Werk net voor het opdienen af met een lepeltje van de Solo-kruidentopping.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden