- 200 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 13 stappen deze heerlijke Heerlijke couscous salade met zalm feta komkommer en tomaat op tafel.
- Was de tomaatjes en snijd ze in vieren.
- Was de komkommer, haal de schil eraf en snijd in blokjes van ongeveer 1 cm.
- Was de bosui en snijd in ringen.
- Snijd de augurkjes in kleine blokjes.
- Doe alles samen in een bak. Voeg de kappertjes, fetablokjes en zalmsnippers toe.
- Snijd de citroen doormidden en knijp 1 helft uit boven het groente-zalm mengsel.
- Voeg de dille en peper en zout naar smaak toe. Dek af met aluminiumfolie tot gebruik.
- Doe de couscous in een kom.
- Maal het bouillonblokje fijn in de maatbeker.
- Kook het water (bijvoorbeeld in een waterkoker) en giet dit op het bouillonblokje. Roer even door.
- Giet het water op de couscous. Dek af met aluminiumfolie en laat 10 minuten staan.
- Schep de couscous door met een lepel en kijk of deze niet te droog is. Voeg indien nodig een beetje extra water toe en laat nog even staan.
- Voeg de couscous bij de rest, schep even door en klaar om te eten!