- 64 g Morellen
- 100 g lamsoren
- 12 Kwarteleitje
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Groene asperges met kwarteleieren morilles en parmezaan op tafel.
- Snijd de kontjes van de asperges en kook ze voor 3 minuten gaar. Koel ze daarna volledig af in ijswater.
- Kook de kwarteleieren voor 4 minuten en laat ze schrikken in koud water. Pel de eieren in lauw water en snijd ze vervolgens doormidden.
- Voor de saus: kook de aspergekontjes in water. Giet af en voeg hier de kippenbouillon, het sjalotje, de room, de morilles en de boter aan toe. Meng voorzichtig totdat er een soepele saus ontstaat.
- Doe wat boter in de pan en laat deze bruisen. Bak hierin de gekookte asperges en leg ze op een schaal.
- Bak vervolgens de morilles en de lamsoren in dezelfde pan. Leg deze ook op de schaal.
- Maak het gerecht af met de geraspte Parmezaanse kaas en de kwarteleitjes.
- Eet smakelijk!