Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Oranje curry met garnalen mango en zoete aardappel op tafel.
- Schil de zoete aardappel en snijd deze in blokjes. Kook ze ongeveer 5 minuten zodat ze nog een stevige bite houden.
- Snijd de lente-ui in ringetjes, hak de knoflook en koriander fijn. Pers de limoen uit, schil de mango en snijd deze in blokjes.
- Verhit de olie in een wok en bak hierin de knoflook en de lente-ui. Voeg na ongeveer 1 minuutje de currypasta toe en bak deze even goed mee (pas op dat het niet aanbrandt).
- Voeg de kokosmelk, kippenbouillon en vissaus toe en breng dit aan de kook.
- Doe de garnalen erbij en laat de saus weer aan de kook komen.
- Voeg de mango, zoete aardappel en het limoensap toe en roerbak dit nog enkele minuten.
- Maak verder op smaak met oestersaus en rietsuiker en strooi er de gehakte koriander overheen.
- Serveer met rijst of noedels.