- 7 g Walnoten gepeld, ongezouten
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Spinaziesalade met rode bietjes en geitenkaas op tafel.
- Kook de eieren in een steelpannetje totdat ze bijna helemaal hard zijn (afhankelijk van de grootte van de eieren, duurt dit meestal zo'n 4-5 minuten). Laat de eieren schrikken in koud water. Pel ze en snijd elk ei in vier stukken.
- Spoel de spinazie af en laat in een vergiet uitlekken. Snijd de komkommer in stukjes, de lente-uitjes in ringetjes en hak de noten fijn. Doe deze ingrediënten samen met de spinazie in de saladekom.
- Spoel de bieten af en laat ze uitlekken in het vergiet. Snijd ze in blokjes en voeg toe aan de rest van de salade.
- Verkruimel de geitenkaas over de salade en hussel alles door elkaar. Breng het geheel op smaak met olijfolie, peper en zout. Voeg eventueel een lekkere sladressing naar keuze toe. Eet smakelijk!