Sappige gevulde gehaktballen

Sappige gevulde gehaktballen

Smulweb imageSmulweb

Deze sappige gehaktballen gevuld met ui en paprika zijn een echte traktatie. Ervaar een smaaksensatie bij elke hap. Geserveerd in een romige saus met kleine stukjes augurk.

45 min bereiden

bijgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 tl Speculaaskruiden

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Sappige gevulde gehaktballen op tafel.

  1. Snijd de ui en de zoete puntpaprika in kleine blokjes.
  2. Maak het gehakt aan met een zakje kruiden. Voeg een halve paprika en een halve ui toe aan het gehaktmengsel. Maak 8 ballen van het gehakt.
  3. Klop een ei los en dip het gehakt even in het ei, daarna in de paneermeel. Braad de gehaktballen rondom even aan in een koekenpan of pan met hoge rand.
  4. Neem de gehaktballen uit de pan. Maak de saus aan met ketchup, ketjap, mosterd, maggi en tomatenpuree. Voeg een halve ui en een halve paprika toe aan de saus en snijd de augurkjes klein. Voeg de augurkjes ook toe aan de saus. Roer alles goed door elkaar.
  5. Leg de gehaktballen terug in de pan en laat ze ongeveer een half uur sudderen op laag vuur.
  6. Serveer en eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees