Appeltaart zonder toegevoegde suikers

Appeltaart zonder toegevoegde suikers

Smulweb imageSmulweb

Een suikervrije appeltaart, maar net zo lekker! Deze heerlijke appeltaart met speculaasbodem is perfect voor bij de koffie. Door de Greensweet druppels te gebruiken, is de taart suikervrij en verantwoord. Een verrukkelijk tussendoortje!

15 min bereiden

tussendoortje

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 ml stevia karamel

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Appeltaart zonder toegevoegde suikers op tafel.

  1. Schik het deeg in de taartvorm en prik wat gaatjes in de bodem met een vork.
  2. Verkruimel de speculaas over de bodem.
  3. Smelt de boter en laat een beetje afkoelen.
  4. Schik ondertussen de appelpartjes bovenop de speculaas.
  5. Voeg de Greensweet druppeltjes en de kaneel toe aan de boter.
  6. Voeg als laatste de eitjes toe aan het botermengsel en meng goed.
  7. Giet het mengsel tenslotte over de taart. Let op! Er is maar net genoeg beslag. Zorg ervoor dat het mengsel mooi verdeeld is over de taart en dat alle appelpartjes wat beslag hebben.
  8. Plaats de taart voor ongeveer 30 minuten in de oven op 170°C. Hou de taart goed in het oog. Indien de appels te veel of te snel verkleuren, zet je de oven het best op 160 – 150°C en laat de taart dan nog 5 minuutjes langer in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Appeltaart