Pappardelle met gorgonzola

Pappardelle met gorgonzola

Smulweb imageSmulweb

Pappardelle met gorgonzola, paddenstoelen en knoflook. Perfect voor een Italiaanse avond. Kook de pasta, bak de paddenstoelen en knoflook en meng het door de pasta heen. Gorgonzola en peterselie toevoegen en eventueel op smaak brengen met wat zout en peper.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Paddenstoelenmix

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pappardelle met gorgonzola op tafel.

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Snijd ondertussen de paddenstoelen in stukken, de gorgonzola in stukjes en de knoflook en peterselie fijn.
  3. Verhit de olie en bak de paddenstoelen en knoflook 5 minuten op middelhoog vuur.
  4. Giet de pasta af en meng de paddenstoelen, gorgonzola en peterselie door de pasta.
  5. Breng de pasta op smaak met peper en eventueel zout.
eet smakelijk