Tagiatella met spinazie-knoflook-kip-spek mengsel

Tagiatella met spinazie-knoflook-kip-spek mengsel

Smulweb imageSmulweb

Tagliatella met spinazie-knoflook-kip-spek mengsel, gebakken in een wokpan. Voeg kaas toe aan de saus en serveer over de tagliatelle. Een perfect gerecht voor een gezellige familie-avond!

25 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 750 g Spinazie uit de diepvries

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Tagiatella met spinazie-knoflook-kip-spek mengsel op tafel.

  1. Kook de tagliatelle volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Snijd de kipfilet in blokjes en de ui in kleine stukjes.
  3. Braad de kipfilet aan in een wokpan en voeg vervolgens de spekjes, ui en knoflook toe. Bak alles gedurende 5 minuten.
  4. Voeg de bevroren spinazieblokjes toe aan het kip/spekjes mengsel in de wokpan en verwarm het goed.
  5. Roer vervolgens de helft van het zakje kaas door het mengsel en blijf dit goed roeren.
  6. Doe de pasta op een bord en schep de saus met spinazie eroverheen. Voeg als laatste de overgebleven geraspte kaas hieraan toe of meng alles door elkaar.
eet smakelijk