Verschrikkelijk verrukkelijk vette verdomd verbijsterende cheesecake

Verschrikkelijk verrukkelijk vette verdomd verbijsterende cheesecake

Smulweb imageSmulweb

Een echte traktatie voor de zoetbekken. Een cheesecake gemaakt van spritskoekjes met heerlijke ingrediënten op basis van ricotta, mascarpone, mon chou, suiker en vanillesuiker. Bak de bodem 10 minuten en laat het in de oven totdat het mooi oranjegoudbruin is. Perfect om te delen met vrienden en familie!

60 min bereiden

dessert

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Spritskoeken

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Verschrikkelijk verrukkelijk vette verdomd verbijsterende cheesecake op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet het bakblik in met een beetje bakboter.
  2. Verkruimel de spritskoekjes fijn. Let op: hoe fijner, hoe beter.
  3. Smelt de boter in de voorverwarmde oven en meng het vervolgens met de verkruimelde koekjes.
  4. Verspreid het mengsel gelijkmatig over de bakvorm.
  5. Bak de bodem 10 minuten in de oven voordat u begint met de kaasvulling.
  6. Maak de kaasvulling door eerst de ricotta, mascarpone, mon chou, suiker en vanillesuiker goed te mengen.
  7. Voeg tijdens het roeren ei voor ei toe.
  8. Vul de bakvorm met de kaasvulling.
  9. Verwarm het geheel in de oven voor ca. 50 minuten totdat de bovenkant mooi oranjegoudbruinig is.
  10. Haal het baksel uit de oven en laat het afkoelen voordat je het serveert.
  11. Voeden maar en geniet van het heerlijke resultaat.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Cheesecake