Hartige taart met gemengde noten

Hartige taart met gemengde noten

Smulweb imageSmulweb

Met deze hartige taart maak je indruk, wat een heerlijke combinatie van noten, groenten en kruiden. Een echte aanrader voor lunch of diner!

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3 g Mix voor champignonsaus

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Hartige taart met gemengde noten op tafel.

  1. Maak de hartige taart zelf of volgens aanwijzing en verwarm de oven voor op 200°C. Plaats de rooster op de onderste richel en smeer de gebruikte vorm goed in met boter. Bekleed deze met deeg en prik gaatjes op de bodem en in de zijkanten. Zet apart.
  2. Verhit olie in een pan samen met harissa. Bak hierin uien, peper en sesamzaad. Breng op smaak met komijnpoeder en peterselie. Voeg bleekselderij, worteltjes, gehakte gemengde noten en paddenstoelen (naar keuze) toe en bak alles even goed mee. Giet overtollig vocht af en verdeel de hartige vulling over de vorm.
  3. Doe kokosmelk in een kom. Voeg eieren en sausmix toe en klop dit goed los met de mixer op de hoogste snelheid, ongeveer 1 minuut. Verdeel de hartige taartvulling over de deegbodem en leg tomatenschijfjes met kruiden erop.
  4. Strooi geraspte kaas met paneermeel over de hartige notentaart en duw de randjes een beetje naar binnen. Plaats in de voorverwarmde oven en bak gedurende ongeveer 40 minuten. Smakelijk eten!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken