Mexicaanse taco’s

Mexicaanse taco’s

Smulweb imageSmulweb

Dit recept voor Mexicaanse taco’s met gehakt is perfect voor een ontspannen avondmaaltijd. Serveer ze lekker warm en laat je tafelgasten zelf bepalen met welke toppings ze hun taco’s afmaken.

45 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Zure room

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Mexicaanse taco’s op tafel.

  1. Bak het gehakt rul in een koekenpan op middelhoog vuur in een paar eetlepels olijfolie. Snipper de ui en knoflook en snijd de paprika’s en tomaten in blokjes.
  2. Voeg de ui en knoflook toe aan de pan en bak mee tot de ui glazig is. Voeg daarna de tomaten samen met de paprika en mais toe en roer om.
  3. Meng de burritokruiden in 100 ml water en doe dit in de pan. Laat nog 5-10 minuten bakken, tot de tomaten zacht zijn.
  4. Warm de tortilla’s op in de koekenpan of magnetron. Leg op elk bord een tortilla, bestrijk met zure room en verdeel er wat geraspte kaas en ijsbergsla over. Schep er als laatste het warme gehaktmengsel op. Vouw de Mexicaanse taco’s dubbel en eet ze direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees