Lamsoren met gambas en risotto

Lamsoren met gambas en risotto

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke risotto met lamsoren en sappige gambas, afgemaakt met chili en zeezout. Serveer de risotto met gebakken gambas en lamsoren voor een smaaksensatie.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 g Lamsoor
  • 500 g Gamba's diepvries

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Lamsoren met gambas en risotto op tafel.

  1. Ontdooi de gamba's in koud water en verwijder de schaal en het darmkanaal. Dep de gamba's droog met keukenpapier.
  2. Weeg 250 gram risotto af en doe dit in een pannetje. Voeg 5 dl water toe en breng aan de kook. Roer en voeg een beetje zeezout toe. Laat het geheel zonder deksel 25-30 minuten koken en roer regelmatig.
  3. Snijd de lamsoren in stukken. Verhit een koekenpan met olie en bak de gamba's en lamsoren 5 minuten al roerend. Keer de gamba's om, bestrooi met zeezout en peper uit de molen en eventueel chilipeper uit de molen.
  4. Serveer de risotto met de gebakken gamba's en lamsoren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Rijst