- 1 el Vloeibare margarine
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Romige broccoli pasta op tafel.
- Kook de pasta gaar (volgens de aanwijzingen op de verpakking) in ruim kokend water met een theelepel zout.
- Snijd de broccoli in roosjes en kook deze in een pan water in 10-15 minuten beetgaar.
- Snipper de ui en fruit deze in een ruime koekenpan/wok (wok werkt lekkerder) 2 minuten zachtjes aan. Laat de ui niet bruin worden. Voeg vervolgens 2 teentjes knoflook toe en bak deze 1 minuut mee.
- Snijd de champignons in plakjes en voeg deze toe aan de uien. Bak de champignons ongeveer 5 minuten. Strooi een beetje gemalen peper en zout over de champignons na smaak.
- Voeg nu de ham/kipreepjes toe en bak deze 2 – 3 minuten mee. Verkruimel de tablet kippenbouillon boven de koekenpan en roer deze door het mengsel.
- Giet de broccoliroosjes goed af en bak deze mee in de koekenpan.
- Giet de pasta goed af en voeg deze ook toe aan de koekenpan.
- Voeg de Boursin Cuisine toe en roer deze door de broccolipasta. Laat het geheel 1 minuut koken.
- Naar smaak kun je nog gemalen peper over de pasta strooien.