Romige broccoli pasta

Romige broccoli pasta

Smulweb imageSmulweb

Romige pasta met broccoli en kip/ham. In Boursin Cuisine gesmoorde ui, champignons en knoflook. Gekruimelde kippenbouillon voor extra smaak, en vergeet de bijna boterige broccoliroosjes niet.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 1 el Vloeibare margarine

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Romige broccoli pasta op tafel.

  1. Kook de pasta gaar (volgens de aanwijzingen op de verpakking) in ruim kokend water met een theelepel zout.
  2. Snijd de broccoli in roosjes en kook deze in een pan water in 10-15 minuten beetgaar.
  3. Snipper de ui en fruit deze in een ruime koekenpan/wok (wok werkt lekkerder) 2 minuten zachtjes aan. Laat de ui niet bruin worden. Voeg vervolgens 2 teentjes knoflook toe en bak deze 1 minuut mee.
  4. Snijd de champignons in plakjes en voeg deze toe aan de uien. Bak de champignons ongeveer 5 minuten. Strooi een beetje gemalen peper en zout over de champignons na smaak.
  5. Voeg nu de ham/kipreepjes toe en bak deze 2 – 3 minuten mee. Verkruimel de tablet kippenbouillon boven de koekenpan en roer deze door het mengsel.
  6. Giet de broccoliroosjes goed af en bak deze mee in de koekenpan.
  7. Giet de pasta goed af en voeg deze ook toe aan de koekenpan.
  8. Voeg de Boursin Cuisine toe en roer deze door de broccolipasta. Laat het geheel 1 minuut koken.
  9. Naar smaak kun je nog gemalen peper over de pasta strooien.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Broccoli