Hamburgers gevuld met bacon en blauwe kaas

Hamburgers gevuld met bacon en blauwe kaas

Smulweb imageSmulweb

Deze hamburgers gevuld met bacon en blauwe kaas zijn de perfecte aanvulling op elke BBQ. Uien gekarameliseerd in spekvet maken deze hamburgers sappiger en smaakvoller. Het element van verrassing maakt ze extra speciaal!

45 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Geraspte cheddar

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Hamburgers gevuld met bacon en blauwe kaas op tafel.

  1. Bak de uien in een koekenpan in spekvet, boter en olijfolie op middelhoog vuur tot gekarameliseerd. Breng op smaak met zout, peper en suiker en bak dit gedurende 30-45 minuten.
  2. Zeef de uien om het overtollige vet te verwijderen.
  3. Meng in een kom de spek, uien, blauwe kaas en cheddar kaas goed door elkaar en verdeel het mengsel in zes porties.
  4. Verdeel het gehakt in twaalf stukken en druk ze iets plat.
  5. Maak in zes van de gehaktstukken een kuiltje en vul deze met het uienmengsel.
  6. Leg de overige gehaktstukken erop en druk goed aan om platte hamburgers te maken. Zorg ervoor dat de vulling goed is ingesloten.
  7. Rooster de hamburgers op de barbecue tot ze gaar en knapperig zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas