- 2 Avocado
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Quinoa salade met aubergine en avocado op tafel.
- Kook gierst of quinoa volgens de bereidingswijze op het pak klaar. Strooi hier wat (kruiden)zout bij ter smaak.
- Snijd de aubergine in plakken en grill deze in een koekenpan.
- Zodra de aubergine gaar is, snijdt u deze in kleine blokjes.
- Doe de pistache nootjes en cashewnoten in een droge koekenpan en laat deze in 10 minuten langzaam 'gaar' worden.
- Snijd vervolgens de avocado in stukjes, de lente-ui in ringetjes en halveer de tomaatjes.
- Doe dit alles bij elkaar in een slakom.
- Pers de knoflookteen erbij.
- Strooi het chiazaad erover en giet de olijfolie en citroen erbij.
- Voeg tot slot de gekookte quinoa/gierst toe aan het mengsel en breng op smaak met peper en zout. Eet smakelijk!