Rabarber tarte tatin

Rabarber tarte tatin

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk knapperige rabarber tarte tatin. Een prachtige omgedraaide taart met rabarber en karamel. Binnen 40 minuten op tafel!

45 min bereiden

dessert

8 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Rabarber tarte tatin op tafel.

  1. Doe een paar eetlepels water bij de suiker in de pan en verhit het geheel goed roerend op een hoog vuur totdat het geheel goudbruin en vloeibaar is.
  2. Giet deze karamel in een ingevette ronde taartvorm en verdeel de rabarber erover.
  3. Bak dit 20 minuten in de oven op 180 graden.
  4. Rol het bladerdeeg uit en snijd een cirkel uit even groot als de taartvorm.
  5. Laat de rabarber afkoelen en leg de deegcirkel op de rabarber (stop de randen een beetje in).
  6. Bak de taart nog 20 minuten op 200 graden.
  7. Laat de taart een kwartier afkoelen en keer hem om op een bord.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Tarte tatin